ponedjeljak, 25. srpnja 2016.

UNIŠTI DNEVNIK, Keri Smith

Izdavač: Fokus, 2016.
[eng. Wreck this journal]


'Uništi dnevnik' autorice Keri Smith potpuno je nov i potpuno originalan koncept ispunjavanja dnevnika, koji će se, bez ikakve sumnje, svidjeti svim klincima i tinejdžerima, a i svima ostalima koji vole izražavati svoju kreativnost na nove i neobične načine.

Dnevnik je ispunjen brojnim ilustracijama i uputama za njegovo ispunjavanje, a krajnji je cilj - potpuno ga uništiti! Da, dobro ste pročitali: kad ga ispunite do kraja, dobit ćete totalno iskupusanu knjižicu, prepunu sjećanja na najbolje momente vaše kreativnosti. Ovo nije dnevnik gdje ćete razmišljati koje od vaših svakodnevnih dogodovština da upišete na svaku stranicu, već strašno zabavan i originalan način da se kasnije prisjetite načina na koji ste sve te stranice popunili, i svih tih silnih ideja koje su vam pri tome padale na pamet.

Na fotki su samo neki primjeri zadataka koje ovaj dnevnik ima za vas, a sadrži ih zaista čitavu gomilu. Na samom početku, dnevnik vam daje i neke smjernice kako ga popuniti i čime se koristiti, pri čemu ujedno naglašava i da su te smjernice samo jedan od prijedloga - možete ih slijediti ili možete sami smisliti najbolji način kako ispuniti svaki od zadataka. Sve je na vama, da radite onako kako vam se najviše sviđa.

Dnevnik je u svijetu postao globalni izdavački fenomen, prodan u milijunima primjeraka. Ova knjiga predstavlja novu vrstu umjetnosti u kojoj ste autor baš vi, i ispunjavanjem ovog dnevnika imate potpunu slobodu izraziti sve što ste oduvijek htjeli, baš onako kako ste htjeli.