subota, 30. studenoga 2019.

Hoću knjigu Book box iznenađenja: Kirka, snažne žene i putovanja

Prije nekoliko mjeseci knjižarski lanac Hoću knjigu pokrenuo je pretplatni paket Book box. Book box paket sadrži, naravno, knjigu - jedan od najnovijih naslova izašlih u mjesecu u kojem izlazi i sam Book box - te nekoliko kul popratnih stvarčica vezanih uz knjige, čitanje ili temu samog Book boxa.

Book box izlazi svaka dva mjeseca, a pretplatiti se možete na 6 ili 12 mjeseci, i to preko Hoću knjigu webshopa ili u knjižari, ili pak možete naručiti pojedinačni Book box po cijeni od 249kn. Book box je obično dostupan u 3 verzije, koje birate kod naručivanja: ljubavni, triler/krimi ili SF/fantasy.

A najnoviji SF/fantasy Book box upravo je stigao na moju adresu! :D


Što je unutra? Da vidimo:



Opa! Jedna od najtraženijih knjiga Interlibera, knjiga o kojoj baš svi pričaju - i svi je neizmjerno hvale: 'Kirka' Madeline Miller. 'Kirka' je priča o čarobnici koja nam je svima dobro znana iz grčkih mitova, ali sagledana iz drugog kuta - priča o snažnoj ženi u svijetu u kojem vladaju muškarci. Sjajno, sjajno štivo.

Što još skriva ovaj Book box?


 

Kozmetička torbica, kemijska olovka i bookmark s etno motivima inspiriranim tradicijskim rukotvorinama i narodnim vezovima iz linije originalnih proizvoda Ethno Croatia. A tu je i mirisna svijeća s neodoljivim mirisom tradicionalnog kolačića. Fantastično miriši već kad skinem poklopac, kako će tek dok ju zapalim :)



Last but not least, tu je i paketić mirisnih štapića, i ova kul teglica kasica-prasica Adventure fund u koju već mogu početi skupljati lovu za putovanja na književne sajmove iduće godine - i nove gomile knjiga koje mislim dotegliti. :)



Ovaj je Book box pun fora stvari koje će mi uljepšati čitanje, a mislim da je i zgodan poklon za knjigoljupce koji vole čitati o snažnim ženama, kao i one koje privlače putovanja - kako književna, tako i stvarna. Kirka je snažna žena koja će nas odvesti na putovanje kroz grčku mitologiju, u kojem možemo uživati uz miris tradicionalnog kolačića, dok će kasica-prasica vrijedno skupljati novce za neka buduća putovanja o kojima i sami sanjamo. Kul, zar ne?


Book box možete naručiti na www.hocuknjigu.hr, a više o Book boxu možete saznati ovdje: http://bit.ly/35KYM1Z